Cum pentru a arata bine în HD

Specialist Lisa Eldridge prezinta cele mai bune trucuri de machiaj de înaltă rezoluție Discurile Blu-ray oferă imagini de înaltă calitate, ceea ce depășește de cinci ori imaginea DVD, tradiționale, cu ajutorul acestei noi tehnologii se poate vedea fiecare por, fiecare ambalaj și tibiei, ca niciodată înainte de văzut.

Tot mai mulți oameni se bucură de această tehnologie de înaltă definiție în dvs. video și aparat de fotografiat, și, prin urmare, Blu-ray și Lisa Eldridge recomanda, când se înregistrează filme personale, cum ar fi o nunta sau o vacanta, femeile vor sa trucuri de machiaj pentru a ieși cu o persoană absolut impecabil.

Pașii pentru a realiza un look Blu-ray

foto7

De îngrijire a pielii: de îngrijire a pielii este foarte important, mai ales dacă veți fi de lucru în format de înaltă definiție. Nu te poți aștepta ca make-up va arata perfect, dacă aveți pielea uscată, tonul inegale, sau zonele cu pete.

Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă, de purificare, exfoliere si hidratare a pielii în mod constant, atunci acestea sunt considerate a fi trei pași de bază pentru a obține tipuri de Blu-ray. Înainte de a aplica machiaj, pregătiți pielea, folosind o loțiune hidratantă.

Baza: Când punerea în aplicare a bazei, nu este nevoie pentru că se pare că aveți o masca. Da, nu uitați să acopere fiecare colț și fiecare crăpătură, considerând că oamenii ar trebui să se aplice, dar de bază în domeniul bărbie, nas și frunte, pentru că este, în cazul în care acest lucru este remarcat, dar linia de persoane, și acolo, în cazul în care are tendința de a se acumula în baza de date.

Discurile Blu-ray fac, că imaginea este de până la cinci ori mai clar, că și DVD obișnuite. Dacă nu se aplică o bază de corect și uniform, acest lucru va face ca fata ta va arata nenatural.

Anume din acest motiv, ar trebui să aibă o culoare de lumină, ce veți face pe fata, gat si alte parti ale corpului, care le va expune în film. Corector: În viața reală s-ar putea petrece zi de zi, nu face corector pentru machiaj, dar și în lume Blu-ray dezavantaje iasă în evidență. Pentru a evita acest lucru, trebuie să utilizați un corector, ia-reflector lumina pentru a umple de umbre mai intunecate, iar din tesatura pentru a acoperi petele.

Corector este echivalentul digital de retușare, pentru că, dacă se aplică acest lucru și difuminas corect, nimeni nu trebuie să știe cât de mult de fapt purtam. Lotiune textul: trebuie să fie foarte atenți atunci când face lotiuni proiectoare in fata, asa ca ei pot face pielea sa arate luminos și metal.

În căutarea pentru un produs care are particule de sclipici foarte mici, pentru că ei eroda mai bine în pielea ta și de a face persoana va arăta proaspăt și mai mult, stabilite pentru un film. Începe prin blur lotiune pe partea de sus a pomeți, buze și chiar în centrul nasului, dar nu pe o muchie. Astfel încât să obțineți un plus de strălucire.

Pulbere: Există o mare diferență între luminozitatea bine și ce nu. Nu vrei ca pielea ta sa arate gras, și este aici, în cazul în care vom aplica praf. Pulbere de siliciu funcționează foarte bine pentru discuri Blu-ray, astfel ca el devine invizibil cand atinge pielea. Asigurați-vă într foarte bine, nas, frunte și bărbie.

foto8

Ochii, genele și sprâncenele: fard de ochi: fard bine aplicat este de a face forma ochilor, pentru a evidenția și că acest lucru va arata mai frumos. Foloseste o perie pentru a aplica și отвези ei până la marginea pleoapelor, убеждаясь, pata de bine. După cum știți deja, rău de blur nu este comod de utilizat, de înaltă definiție.

Creion contur pentru ochi: creion contur pentru ochi ajută să determine forma ochiului. Ar trebui să se aplice foarte aproape de gene, și tu ar trebui să ia timp pentru a crește cât mai mult posibil de radacina genelor. Folosiți-vă degetele pentru a acest lucru nu va fi bine cu fundalul și acest lucru va evita notabile linii, cu ochii pe Blu-ray.

Genele: aplicați masca pe gene, trebuie să aibă cu o perie înainte de aceste motive, și așa cum ați defini mai bine. Dacă ai de gând să fie fotografiat sau filmat in HD, se recomandă să utilizați peinilla pentru separarea genelor, și, astfel, acestea trebuie să fie perfect.

Despre Lisa Eldridge

Lisa Eldridge – unul dintre maquilladoras specialiști mai importante și onorabili lanțuri de modă și frumusețe de la bucătărie. De peste 20 de ani în această industrie și de-a lungul carierei sale a avut un profil de editura foarte mare de lucru pentru cele mai bune fotografi de moda, cum ar fi David Sims, Corrine Day, Regan Cameron), Solve Sundsbo etc., cele mai bune reviste ca Vogue, britanice, italiene și japoneze, Allure, The Face, Numero, Pop și Another, cele mai bune firme ca Chloé, Prada, Donna Karan… și celebrități ca Cameron Diaz, Kate Moss, Heidi Klum și Demi Moore și alții.