20 De Sfaturi Pentru A Arata Bine Cu Ochelari

foto5Purta ochelari nu ameliorează frumusete de persoane, în ciuda tuturor Comedii romantice despre schimbarea de imagine, pentru a înlocui ochelari la lentile de contact. Există multe modalități de a privi și încă mai simt frumoasă cu ajutorul lentilelor. Tot ce trebuie este un pic de încredere în sine și unele trucuri de machiaj pentru a transforma o rățușca cea urâtă într-o lebada. Iar aderenta machiaj sac și să încercați aceste sfaturi de machiaj pentru femeile care poarta ochelari pentru munca si pentru jocuri.

Există multe modalități de a privi și încă mai simt frumoasă cu ajutorul lentilelor

 1. Fiți siguri:

Cel mai important lucru de retinut despre ochelari, iar make-up-este, că trebuie să aibă încredere. Și, uneori, acest lucru înseamnă fingirlo înainte de aceasta. Doar pentru că o femeie folosește ochelari de soare, nu face mai puțin sexy sau atractiv. De fapt, pentru mulți bărbați și femei, ochelari de soare, se dovedește a fi o caracteristică atractivă.

 1. Selectați corespunzătoare mijloace de transport:

Acest lucru poate fi evident, dar, de fapt, de a alege dreptul de mijloacele de transport. Nu cumpara mijloace de transport, de cădere mică, persoana și mijloace de transport, care sunt atât de mici, că ei vor face fata ta arata extraordinar. Pentru a obține mai mult de câteva suporturi, de fapt, de asemenea, extinde posibilitățile de femei. Când crede el despre faptul ca toate trucuri de make-up, și veți ști că există unele secrete de arme în arsenalul.

 1. Utilizați fard de obraz:

Fard de obraz niciodată nu a rănit pe nimeni. Femeile care folosesc fard de obraz au avantajul suplimentar de a fi un pic de culoare în obraji și un pic mai mult aspectul tineresc. Din nou, machiajul nu trebuie să fie excesiv. Aplica straturi din aliaj ușor-mai mult decât suficient.

 1. Fard de ochi:

Fard de ochi poate face într-adevăr, că ochii sunt alocate pentru aceste puncte. Alege culori care sunt suplimentare față de tonul pielii-acest lucru este important. De a coordona culoare, cu costume-aceasta este o modalitate buna de a evalua alegerea de culori de fard de ochi. Uneori, mai bine du-te discret și de a salva ceea sassy alte cazuri.

 1. Creion contur pentru ochi:

Creion contur pentru ochi este un instrument excelent pentru a avea la îndemână. Truc de make-up pentru persoanele care poarta ochelari, este de a aplica un creion de ochi în aceeași proporție ca și rame. Acest lucru înseamnă că, dacă au mijloace de transport indesat utilizați creionul de ochi în jurul valorii de doar ochii. Dar dacă acest mijloc de transport la mici și subțiri, apoi utilizați un creion pentru ochi, numai în partea de jos a ochiului.

 1. Depílese sprancene:

Sprancene-este vitrina pentru prezentare ochi. Femeile nu doresc sprancene, care se unesc în mijloc. Există o mulțime de moduri de a gestiona o sprânceană, ca de ceara, atei sau manual depilado cu borne în serie, fiecare fir de păr. Menține sprâncenele mai mare de puncte va ajuta pe oameni să întărească toate funcțiile de femei, în loc de ceea ce ochelari de soare se ascund adevărata frumusețe. Acest lucru este mai ușor de a păstra sprâncene, dacă acestea sunt recoltate de la zi la zi sau de la săptămână la săptămână. Așteptați prea poate fi dureros.

 1. Dă-sprâncenelor:

Anterior, am vorbit despre epilarea sprâncenelor, dar întreținere-nu este singurul lucru de care femeile ar trebui să facă sprancene, în cazul în care folosesc ochelari de soare. Truc de make-up 7 este de a oferi forma sprâncenelor, astfel încât acestea nu uniformadas cu ramă. Să atrag atenția, așa că el este capabil de a observa o ridicare a sprâncenelor.

 1. Creion pentru sprancene:

La fel ca ochii de fum poate lucra pentru cei care poarta ochelari de soare, poate fi, de asemenea, pentru a obține efectul de ochi de felină. Folosind doar un pic de creion pentru sprancene, femeile pot oferi în ochii lui o scânteie. Efect cat eye este una dintre cele mai populare moduri de a scrie „vechi de ochi”.

 1. Contur de ochi gel:

Femeile care folosesc creion de ochi gel distribuie acest truc de machiaj prietene, din cauza sale lungi de utilizare. Femeile nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că pete și urme de ochelari de soare.

 1. Crema text:

Uneori ochilor femeile pot arata împrăștiate, sau obosit. Acest lucru se face în mod special, este adevărat, pe cât de mult mai în vârstă devine femeie. Prin urmare, este important să știți ce trucuri de machiaj de muncă și care nu. Pentru a ilumina ochiul utilizați crema sau pulbere de iluminare. Aplicați un strat prea luminos, pentru a nu lăsa un fel de minge.

 1. Fiare de călcat curling genelor:

Bucle, bucle și bucle mai mult. Fiare de călcat curling genelor-aceasta este o modalitate foarte bună de a prelungi genele în mod natural, și de a oferi ochilor arata mai deschis. Doar pentru că o femeie, folosind ochelari de soare, nu înseamnă că ea nu se poate lăuda cu propriile gene.

 1. Evidențiați pometi:

Cum s-a spus mai sus despre fard de obraz, nu vă fie teamă de a evidenția pometi. Acest lucru se poate face cu ajutorul șocante sau de culoare roz discret, pentru a combina-l cu piele. Acest lucru ajută pentru a prelungi persoana care ajută femeile arata mai bine proporționat.

 1. Cum de a retușa cu ochii mici:

Uneori ochilor femeile pot arata cu mici mijloace de transport. Dacă este așa, folosiți tușul în jurul valorii de doar ochii. Acest lucru va duce la faptul că ochii vor arata mai mult. Cum de a retușa cu ochii mari: „Așa cum mai multe suporturi, ei pot face ochii unei femei arătau mici, ei pot face, de ce sa ma uit, mari. Încă o dată, pentru a alege de încredere contur pentru ochi (de preferință gel), pentru a obține aspectul pe care îl căutați. Pentru a ajuta, ceea ce face ochii mici, doar utilizați un creion pentru ochi, gel în partea de jos a ochiului și de a folosi doar un strat subțire.

 1. Utilizați neutru pe bază de:

Baza de neutru, de preferință de origine minerală, va rămâne mai mult timp și nu va lăsa marci de puncte. Acest lucru este deosebit de util pentru femeile care au liniile fine din jurul ochilor. Nu lăsați ca make-up stash sau ridurile vor deveni mai evidente. Atunci va fi o zi, spălare de machiaj, ochelari de soare.

foto6

 1. Buzele îndrăznețe:

Nu vă fie teamă de a fi îndrăzneț, cu un luciu de buze sau ruj. Utilizarea luminoase de culoare sau luciu pe buze, uniformizează nuanța ochilor.

 

 1. Ochii mocnit:

Nu lăsați punctele de pe limita. Femeile care utilizează mijloacele de transport, subțiri sau groase, poate ieși bine, scapă cu un pic de efect дымчатых ochi. Acest lucru face ca ochii uita-te la drama din spatele ramă.

 1. Luminozitatea de culori:

Pur și simplu utiliza luminozitatea de culoare pe pleoapa inferioara poate oferi în ochi imediat dreptul de suma de culoare. Nu Славься atenție, dar atrage privirea altora.

 1. Aspectul de vopsit:

Daca o femeie fuge de creion pentru ochi-acest lucru nu este sfârșitul lumii. De fapt, de a crea un aspect spotting, poate ajuta pe oameni să se concentreze mai bine în ochii lor. Aceasta este o „imperfecțiune” poate fi o modalitate foarte bună de a atrage atenția oamenilor ochii.

 1. Utilizați rimel:

Mascara poate fi cel mai bun prieten folosesc ochelari. Ajută pentru a evidenția ochii, fără a adăuga nici o culoare. Fii îndrăzneț și de a aplica dublu de mascara.

 1. Funcționează pe ten:

Avea tenul gras nu arata bine pe o fata care poarta ochelari de soare. Se spala fata in fiecare zi-aceasta este o modalitate buna de a ține acneea sub control. Cu toate acestea, unele femei pot încerca aceste măști pentru a elimina acnee, cu siguranta, o crema hidratanta si o crema anti-rid, pentru a vă ajuta să recupereze mai tânăr și actualizată.

Așa că, nu uitați să se laude ochelarii așa cum doriți. Nu-ți fie frică de ceea ce alți oameni ar putea crede. Joaca-te cu culoare și lasă-experimente pentru a face dumneavoastră. El este convins că femeile care folosesc aceste trucuri de make-up, și de a atrage mai multe priviri și vor primi mai multe înclinare a capului în semn de aprobare. Mai departe și să se distreze cu ochelari de soare și de make-up. Minut de astăzi și minut din lume.